Inspiration sovrum

Snart, snart, snart är det dags att måla i sovrummet. Nu har vi inte brytt oss om att boa och feja så mycket eftersom det ändå behöver åka ner igen.
Just nu har sovrummet en aningens latte-färg som iochförsig är ganska rogivande, men passar inte riktigt till vår initiala tanke.



Tanken är att det ska vara ett ljust sovrum i stort men med lite Lexingtonfärger, alltså blått och rött också. Först och främst ska det in en dubbelsäng och då även flera nya påslakanset, ljusa och fräscha ja tack!



Kuddarna ska senare ligga i sängen och tyget ovanpå ska sättas på en sänggavel vi ska knåpa ihop. Ovanför sängen hamnar en tavellist där det ska stå en massa ramar i olika former och färger.




På tavellisten ska vi även ha Loves bokstav i tyg tänkte jag, kan vara en fin kontrast.



Och ovanför byrån blir det denna väggdekoration!



Ja, jag hoppas verkligen att vi kan få till en helg då vi kan börja spackla och måla. Det borde gå på en helg. Dubbelsängen kommer inte förrän till julklapp så det får jag längta till ännu lite till... Men det mesta kan fixas till innan dess! Kanske skulle man ta och ha en liten inflyttningsmiddag när det börjar bli lite mer färdigt?!

 


Kommentarer
Postat av: rebecca

Love love love kuddarna!! :) AHHH!!! Nar vill ni komma till england?? LONDON baby! :) puss o kram

2011-09-26 @ 20:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0